Målade naglar och så mycket bättre!

Ja nu sitter jag här och tittar på Så mycket bättre och laddar inför imorgon!

Som ni har sett tidigare idag så är hästarna ryktade, putsade, trimmade och på topp! Och snart ska dom få komma in och äta kvällsmat, få oljade hovar och sova sött!

Elmer och Bullen gick båda på parkeringen idag och guldstjärnan går till Elmer! Han var riktigt bra idag! Jag har nu strävat efter att arbetsformen ska vara ännu lite lägre och nästan en liten känsla av ”framtunghet”. När han blir så rund och lite stark där framme går det med lätthet att lägga på benen och han kommer upp fin och man får en känsla av att frambenen inte riktigt når till marken, ni vet precis sådär dom man vill ha det! Haha lite flummig beskrivning kanske, man han släpper alltså mer genom ryggen och blir mer ridbar!

Bullen var inte lika bra idag lite stark och tung och tyckte varken att han behövde runda sig eller komma upp i formen men med lite upprepande och tålamod och tryck så blev han absolut godkänd och jag tror helt klart att han kommer vara med loss imorgon och jag ska verkligen försöka rida ut svängarna på honom och rida med mycket tryck! Galet taggad är ordet!!

Pizzan fick gå en tur i skogen och hon fick cantra på lite! Hon var verkligen superfin att rida idag och det var jätte kul!! Hon var fin direkt från första travsteget men efter cantern och framförallt den sista då hon fick gå riktigt friskt så blev hon lite väl taggad och hade lite svårt att hålla ordning på benen men det rättade till sig sen! Så fin! Så kul!

Han som sagt varit en riktigt mysig dag i solen med fina hästar och mycket gjort! Mamma och Emil fixade stallet! Så himla snällt och jag bara mös!

Dock var det en tråkig sak med dagen och det var att jag hade hoppats på att få börja rida frans vilket jag tyvärr inte får 😦 Han är nu ren i skritt men det är fortfarande en störning i traven så det blir ytterligare 1-3 veckor med sjukhage och skritt så får vi se. Så himla trist måste jag erkänna! 😦

Nu är naglarna målade i klaraste rött! Kavajen hänger i ordning! Schabraket är tvättat och sponsorloggorna på sydda! Programmen och startlistorna utskrivna! Juckapecka är i ordning! Så snart kör vi!! Bara en natt emellan! Så taggad!!


Laddar upp med lite motiverade bilder!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Elmiro, Francis Rivis, Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s