Tack!!

Jag vet inte om jag har sagt tack till alla fina än! Jag fick så mycket fina kommentarer igår om att jag red så fint, mjukt och noggrant och att hästarna var så fina!

Jag blir så himla glad av alla dessa fina ord från så väl vänner, medtävlande, funktionärer, domare och familj!

Tro det eller ej men jag är både lite nervös och skrockfull så ibland tackar jag nog inte så mycket som jag borde men såhär dagen efter passar jag på att säga ett stort tack till alla er som stöttade, berömde och uppmuntrade mig! Ni är guld värda och gör verkligen att allt slit och långa dagar lönar sig!

Tack!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s