När andra tittar på guldbaggen…

… Klipper jag en häst!

Benen och finslipning kvar men grunden klar! På söndag väntar årets första tävling!!

20120123-224525.jpg
Innan

20120123-224546.jpg
Under

20120123-224608.jpg

20120123-224613.jpg
Efter

Imorgon tar jag mig nog an finslipningen och även helklippning av Frans! Får dock se hur mycket av huvud och ben jag vågar ta på honom kanske får nöja mig med hälften om båda ska klara uppgiften med livet i behåll!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s