Pigg prinsessa!

Ja dagen blev ju inte i närheten av vad jag tänkt mig och mina planer gick lite i stöpet… Tänk vad underligt man reagerar när ens djur är sjuka!

Alla hästarna utom prinsessan fick vila och inte hann jag med någon klippning heller! Helt slut i kropp och själ blev det iallafall Bosse-träning!

Även Pizzan var het efter en månads hoppvila! Det var blandade resultat med antingen språng som var 20cm för höga eller 20cm för låga… Varför hoppa lagom?! Och jag var nog inte i mitt esse i ridningen heller!

Men när halsen kom ut och hon väntade blev hon jätte fin! Även om några bommar föll ikväll så är jag inte orolig för att hon kommer rätta sig när säsongen kommer igång lite!

Hade idag min nya jacka and i love it!! Till de mina ljusa Kingsland byxor! Kände mig riktigt snygg och fick låna ett brunt schabrak av Hanna så jag var matchad från topp till tå!

20120125-225357.jpg

20120125-225408.jpg

20120125-225413.jpg
Visst är den snygg!!

Fick även med mig en klippmaskin hem!! Och den är min!! Tjoho!! Love Anders som fixar biffen! Trots att det är härligt att vara beroende av Therese så vi har en anledning att ses trots att tiden tryter ibland men vi får träffas över trevligare saker en än klippmaskin nu! Vad sägs som en fika?!

20120125-225644.jpg

Mamma pratade med djursjukhuset nu på kvällen när jag tränade och han var oförändrad sen eftermiddagen men han såg rätt pigg ut så det var skönt! Hoppas han sover gott efter våran telefonhälsning till honom!

Imorgon bär det av till Uppsala för mig och konferens så med lite otur blir det inget inlägg imorgon men det märker vi!

Nu ligger jag under min sköna värme filt och somnar strax! Sov sött!!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s