Tvättbjörn eller glasögonorm?!

Haha det här med att klippa huvudet alltså!!

Therese måste verkligen komma och hjälpa mig haha!

20120125-081126.jpg

Haha min lilla tvättbjörn!!

20120125-081235.jpg

En aningens bättre kanske men fasen jag ska ju tävla på söndag!! Just nu har jag en ljusorange/gul häst med röda öron, ögon och ben… Men erkänn visst måste det vara 2012! Lite nytänkande tycker jag att man ska vara öppen för 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s