Bloggtorka?

Egentligen inte! Häcken full? Verkligen!

Ja det har varit så mycket nu några dagar, eller ja en vecka snarare att dygnet helt enkelt har för få timmar!

I fredags när jag kom hem med Victor var jag verkligen helt slut så någon ridning var inte att tänka på! Väntade in Emil som kom hem från Marinen och sen åkte vi snabbt upp till stallet, mockade och fixade det sista och sen kvällsfodrade vi.

Mötte upp Therese och for ut till Anders för fredagsmys! Där väntade vin, tacos, godis och bästa sällskapet! Så en härlig kväll med Anders, Emil, Nicklas, Therese, Helena, Sofi och Julia! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och rörde oss inte hemåt förrän vid 01 på natten!

Lördagen var till att behandla Victor hemma för första gången som sagt och det gick kalas! Och det har även fortsatt att gå bra och han blir bara piggare och piggare så det känns jätteskönt!

Passade på att rida ut och galoppera Bullen i snön vilket han uppskattade och man kan väll säga att han var redigt rund över ryggen men jag klarade mig ifrån bocksprång och jag satt kvar! De ni!

Therese och Emma kom sen på besök och ”Stallgänget på Tuva” gav sig ut på en tur! Therese tycke att Frans var så himla spänd så med ett försök till tårar försökte hon få mig och Emma att rida själva så kunde hon rida på ett annat stället, men det gick vi ABSOLUT INTE med på!

Skrek lite på Therese som då började rida riktigt bra och Frans blev superfin! Emma och Elmer låg först och bestämde tempot, som på hemvägen blev en aningens högt 😉

Pizza kändes fin om än lite kort i halsen men vem skulle inte bli de när mamma sitter uppepå och skriker till den bredvid 😉

Alla hästarna verkade uppskatta turen och det var himla mysigt! Mer och oftare säger jag!!

Snabbt hem och byta om för att ge sig iväg till Gola och Chrille för att fira allt som går att firas! Ella, ny lägenhet och födelsedagsfest!

Chrille måste ju invigas i familjen så med på festen kom självklart ett paket innehållande ett djur!

Men efter hot från Gola om vad som väntar mig så nöjde jag mig med att skrämmas lite så i paketet låg inget mindre än en plastorm! Men jag lovar er! Båda såg riktigt nervösa ut ett tag 😉

Ett himla flängade blev det så snabbt hem igen efter tårta och trevligt fika för att titta på en lägenhet! Och går nu allt som det ska så flyttar jag och Emil in senast 1 april!! Så himla underbart!! Så nu går mina kreativa geniknölar förfullt om inredning och stil! Ska bli jättekul!

Avslutade som så många andra kvällar kvällen i stallet med att göra de sista sysslorna och förbereda inför söndagens tävling som för ett eget inlägg!

Nu har jag snart bloggat ikapp och snart kommer inlägg från tävlingar samt filmer från gårdagens träning!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s