Genrep!

Igår var det Pelle-träning! Så himla kul! Och Lena var med och skuggtränade!

Blev ett riktigt bra pass där jag kollade av om han var framme för båda skänklarna, jämn i handen och duttade även igång bakbenen rätt ordentligt! Han kändes fin i sin LA-form och väldigt säker där, dessvärre nästan lite väl säker så han tenderar till att se lite stum ut, så de är veckans jobb! En rörlig form!! Han är otroligt lydig och momenten sitter på plats, ryggningen måste finslipas lite!

Supernöjd med passet och som vanligt en guldstjärna till Bullen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Lillbullen och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s