Följer utvecklingen!

Efter att läsa många recensioner och lyssna med stora öron har jag nu valt att följa så väl strömmen som utvecklingen!

Nu har jag investerat i en Eric le Trixerant sadelgjord till min hoppsadel!

Ska bli spännande att prova den i veckan!

20120227-083231.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Följer utvecklingen!

  1. Sofie skriver:

    Kommer du ihåg var du köpte den ifrån? Pris?
    Du får utvärdera, jag funderar på att köpa en till Polly:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s