My man!!

Då har vi varit hos Bosse och visat upp oss! Och jag vet att man inte ska vara för kaxig och så, men att inte säga att det känns strålande bra inför säsongen vore ett brott!

Han är som smör i händerna! Otroligt lydig och reglerbar! Och leendet på läpparna tycks aldrig vilja försvinna!

Vi hoppade två böjda linjer idag och avslutade med att sätta ihop dom. Vi hade oxer – båge – vattenmatta och sen var det räcke – båge – kombination med oxer in.

Bullen hade någon bom ner efter att han vilat och stannat av sig lite när de andra hoppade, i övrigt tog han i mycket väl och hoppade med marginal till hinderna!

Avslutade med att hoppa räcke och kombination där man dragit upp kombinationen lite, vilket han löste galant om man bortser från rivningen på räcket.

Filmer kommer imorgon och jag är mer än nöjd med min fina häst! Allt är så lekande lätt! Bullen is my man ❤

Therese var med idag och hon har ju aldrig ridit på Bullen så idag fick hon trava av honom! Med tanke på hennes leende och överlyckliga röst misstänker jag att Bullen kommer vara hennes man ett tag också 😉

Jätte kul att se honom med någon annan på ryggen! Såg ut som en miljon!

Hade nya sadelgjorden och nog för att placeboeffekten är fantastiskt men vad det än var så tror jag absolut att han trivdes med gjorden!! Var som sagt gudomligt fin även idag!!

20120229-224928.jpg

Emil och jag red på Pizza och Frans som fick vara ute ca 30 min med yttepytte lite trav där det inte var inlandsis… Pizzan kändes iallafall fin i munnen så jag hoppas kunna rida lite mer givande snart!! Trött på antarktiskt nu!!!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Francis Rivis, Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

En kommentar till My man!!

  1. nippertip skriver:

    ser fram emot film på din stjärna! 🙂 Gud va kul de vore att prova varandras hästar nån gång! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s