Full fart och dålig blogg!

Ja det är verkligen så himla mycket nu!

Vi är inte ens i närheten av att vara i hamn med flyttningen! När ska man hinna packa och packa upp? och hur ska man ha råd att köpa allt man vill ha? Men just nu saknar vi ”bara” lite delar till garderoberna, soffa, soffbord och tv! tror jag…

Men det får bli nästa månad eller kanske på återbärningen…

Vi kan ju åtminstone sova och äta mat, och med tanke på hur mitt liv ser ut just nu så gör jag nog faktiskt inget annat än just de!

Men om vi ska se till veckan då!

Måndagen inleddes med ett träningspass för Pelle, tog med mig Frans då jag inser att Gärds är nära och det kan ju vara bra att visa upp sina dressyr-skills någon gång innan start iallafall!

Traven måste jag säga är riktigt bra! Han är lydig och blir rund och fin! Jag måste dock bli snabbare! MYCKET SNABBARE! Så att han inte hänger i mig och att jag bär runt honom! Han har ju faktiskt fyra egna ben att stå på tro det eller ej!

Galoppen är ju jätte svår men vi tragglade som bara sjutton och i slutet på högergaloppen riktigt bra! Vilket var super kul för den har alltid varit den svåraste och helt plötsligt var det den bästa! Halleluja något har hänt! Vi har gått framåt!

Pelle tycker att han var jätte fin i kroppen och han hade nog aldrig sett honom så stor och bred! Så det var super kul att höra!

Han ville också gärna rida på honom nästa gång det passar så det var ju också roligt att höra så det ska han självklart få göra! Så vi kanske kommer vidare med den svåra galoppen, för som Pelle säger, med tanke på hur han ser ut så ska det ju absolut inte vara några som helst problem för honom att få till en bra galopp!

Tisdagen fortsatte i dressyrens tecken med ett dressyrpass ute i skogen på min lilla plan på prinsessan. 45 min blev det och hon skötte sig fint! Galoppen är lättare än traven och det är ju skönt att hästarna skiljer sig lite så att man alltid måste vara uppmärksam och lyhörd när man tränar!

Blev ett grundpass med övergångar, lite tempoväxlingar och känna igenom sidorna!

Elmer fick ett kandarpass på onsdagen när jag passade på att ha vårpremiär på ridbanan! Den hade verkligen behövt torka lite till men jag kunde inte hålla mig! 🙂

Han skötte sig riktigt bra och vi jobbade en hel del i galoppen med lite piruetter, förvänd galopp och byten!

Tycker att han skötte sig bra och gjorde ett bra jobb! Dock andades han en aningens tungt så jag får vara lite lyhörd nu ett tag framåt, han är ju väldigt känslig för pollen och jag misstänker att det är den som spökar lite då han verkar kärnfrisk i övrigt!

På kvällen bar det av till Bosse där det stod serie träning på schemat! Frans var med och han konstaterade fort – Herre jävlar vad mycket bommar det är över allt! Och inledde passet lite väl försiktigt!

Men efter att ha fått hoppa serien några gånger lågt jobbade han på som satan sen och skötte sig utmärkt!

Vi avslutade med att hoppa en kombination med oxer – oxer som var lite större och hästarna fick nu galoppera på lite efter att ha tryckt i hop sig!

Frans kändes toppen även om han fortfarande backar av lite väl mycket men han tog mina korrigeringar på ett bra sätt och han kämpade verkligen för kung och fosterland!

Igår hann jag inte med att rida något när det var foder som skulle handlas, stallsysslor att göras och en konsert att spela!

Nu är det fredag och full fart i bokslut, systembyte, kanske försöka hinna med lite mer flytt, imorgon blir det Pay ´n Jump för Pizzan och 30 års fest för Emma och helgen avslutas med Allsvenskan i hoppning och sen är det ny vecka igen!

och då är det påsk! Herregud vad tiden går fort!

Men ikväll väntar div III träning för Pelle och Pizzan åker med! Ska bli kul! Första omgången om två veckor så nu taggar vi! Ikväll är det jag, Bodil och Sara som rider och det är oxå vi som rider första omgången så ikväll blir en riktig TAGGA kväll!!

Tyvärr är Anna sjuk, och Lena och Agneta kunde inte men vi får se till att dra ihop en avsutten kväll snart tillsammans med div II laget så vi kan tagga ordentligt!

Så nu har ni fått lite uppdate efter mitt dåliga bloggande! Hoppas att jag är förlåten! 🙂

Kan ju passa på att säga att även Locomotion har blivit verkad, blivit avmaskad och sett sin första älg så även i Fåglum rullar det på som sig bör!

Och Bullen har fått nya skor här hemma!

Ja ni ser vad mycket man hinner med egentligen! Tur att man har så bra människor runt omkring som orkar stå ut med en!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Elmiro, Francis Rivis, Lillbullen, Locomotion, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s