Lagträning!

Nu ligger jag på soffan, katten på elementet och Victor sitter på pinnen! Vi har fredagsmys med Lets Dance efter en kväll med lagträning!

Tyvärr kunde inte alla vara med men jag, Bodil och Sara red! Och det är även vi tre som rider första omgången!

Tyvärr hann jag inte se Bodil men fick rapport om att det börjat lite spänt men att hon kom till jätte bra ridning med ett fint resultat så det är ju toppen!

Sara och Millen var så fina! Så länge inte Millen får för sig att bli stark och säger hej då till Sara så är han ju superfin!!! Så kul att se!!!

Prinsessan var sist ut och hon skötte sig så bra!!

Nytt ställe och nya hästar berörde henne inte nämnvärt och hon presterade riktigt bra idag!

Vi kände på fattningar, övergångar, skänkelvikningar, skolor i trav och galopp samt förvänd galopp och det mesta flyter på jätte bra! Så himla kul!

Pelle var jätte nöjd med hennes utveckling och jag fick mig en aha upplevelse att hon faktiskt är rätt bra och att jag nog är rätt kräsen men det ska man ju vara!

Tänk om hon nu bara kunde passa på att tjocka till sig! Då skulle hon sopa banan med de flesta!

20120330-212049.jpg

Nu somnar jag snart hemma hos mamma (som dock är i Milano) imorgon väntar en dag på Runsten och fest! Ska bli kul men bäst att ladda upp ordentligt med mycket sömn!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s