Morfar <3

Varför hinner man inte med? Varför gör man inte de man borde? Varför höll jag inte i din hand idag när vi sa hej då? Varför sa jag hej då och du adjö? Varför var tårarna nära när jag lämnade ditt rum? Känner vi något som vi inte vet?

Jag hoppas innerligt att du snart är bättre, jag hoppas innerligt att du snart kan vakna igen!

Jag vill inte att du lämnar mig nu för jag hann aldrig säga adjö ❤

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s