Ro för själen!

Med blandade känslor är jag nu tillbaka på gården och nog för att jag älskar lugnet här så längtar jag skälvklart hem! Vill vara nära mormor och morfar!

Morfar är nu iallafall opererad för svår tarmvred och läget är nu lite bättre än igår då det var väldigt kritiskt 😦 han är någon form av slagpacket just nu och ligger sövd i en respirator… Hoppas innerligt att han snart kan börja andas själv igen och att han kan vakna!!

Blev allafall två mysiga turer med hästarna som ger en lite ro i själen. Kvällssolen strålade, jag var helt ensam, fåglarna kvittrade och flädern luktade ljuvligt! Så här vill man ha det jämt!

20120629-000607.jpg

Frans var spänd till en början men det berodde nog mest på mig! Det blev en 50 min tur runt den lilla skogsdungen och grusvägarna intill gården.

Han avslutade riktigt bra och kom igenom i sin högerställning! Tror nog allt att vi slappnade av lite tillsammans!

Efter det blev det en tur med Pizza och Bullen! De fick komma ut och cantra lite i olika tempon och Emil fick träna på att rida huvud huvud med mig.

Tycker båda hästarna så fräscha it och verkade ta dagens jobb bra! På måndag väntar ett nytt jobb för dom och då blir det nig lite längre och ännu lite högre tempo!

20120629-001006.jpg

20120629-001015.jpg

Det lilla tisdagsprojektet börjar även ta slutgiltig form och med lite tur är det invigning imorgon!

20120629-001109.jpg

20120629-001118.jpg

Nu har jag ätit två rostade mackor och druckit varm choklad! Hästarna är fodrade och nattade och nu ska jag försöka matta mig själv också!

Imorgon väntar en lång dag med en tripp till Trollhättan, lite shopping och lite bebismys! Sen ska även alla hästarna ridas och stallet fixas! En rätt så vanlig dag trots allt i cirkus Fors 😉

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Francis Rivis, Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s