Det är Elmer som kör!

Då var stallet och vi är på väg ut till vattenfallen för att grilla korv!

Passade på att rida gammelman i kvällssolen och hej vad det gick! 3 dagar vila på bete var livsfarligt!

Elmer såg spöken överallt!!

Har inte ridit honom själv nu på drygt 1,5 vecka utan Emil har fått rida honom och då en hel del på chambongen. Vilket jag måste erkänna har gett resultat! För arbetsformen är faktiskt riktigt bra emellanåt! Och halsen känns mycket längre!

Det enda problemet idag var ju att det var Elmer som körde! Jag for mest omkring som en liten vante på ryggen och Elmer sköt på för kung och fosterland med benen! Tänk den dagen jag kan rida så med kontroll! Då skulle vi vara helt jävla livsfarliga! Dock lär det dröja om det ens infinner sig…

Men han får ändå godkänt på dagens pass även om jag inte hade så mycket att säga till om!

20120630-192827.jpg

20120630-192916.jpg
Elmer tycker att han har gjort det bästa sommar rea fyndet av alla! En egen fölunge!!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Elmiro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s