Egentligen känns det så lätt!

Då har Frans gått sin första klass för helgen!

Han hoppade egentligen väldigt bra och det kändes så himla lätt!! Men tänk att ryttarinnan då inte kan rida ordentligt… Jävla helvete!!!

Tappade linjen helt in på 4:an så en bom ner. 6:an var sen en kombination med oxer in och jag backade ner honom så fint! Glömde bort att han faktiskt just tittar på kombinationer, låg mitt emellan två galoppsprång, glömde benen och vips stod han still… Så jävla klantigt! Hade Stig Lindbäck sett mig hade han skrikit ”har du sett en hästjävel backa över ett hinder någon gång?!” och nej det har jag ju faktiskt inte!! Så imorgon ska jag komma ihåg att man har fått ben av en anledning!

I övrigt känns 110-klass så himla lätt! Inte konstigheter och bara att styra! Så himla skönt!

Imorgon väntar en 110 och 120-klass! Ska bli så kul! Synd bara att det blir inne, var så taggad att rida på stora gräsbanan men det går verkligen inte så det var ett klokt beslut av dom att flytta in!

20120630-163349.jpg

20120630-163357.jpg

20120630-163404.jpg
HERRE GUD VILKEN HEMSK SITS!!!

20120630-163437.jpg

20120630-163445.jpg

Filmerna kommer sen när jag loggar in från datorn!

Nu väntar alla stallsysslor och jag hoppas att regnet som nu kom blir kortvarigt så jag kan rida Elmer sen!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Francis Rivis. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s