Hästarnas sista semesterdag!

Då var hästarnas bortavistelse snart över! Imorgon flyttar de hem!

Känns både skönt och tråkigt! Trivs ju som alltid väldigt bra hemma hos familjen Wingqvist, men skönt att komma in i rutiner igen med ridning innan jobbet och så!

Idag fick alla utom Pizza sin aktivering!

Bullen gick en tur i skogen med Cissi och hade varit hur lugn och snäll som helst! Undrar om det är lugnet före stormen, kan hända att han kommer tagga till när han kommer in på box nu!

Frans gick ett markarbetespass med mycket bommar i både trav och galopp på rakt och böjt spår.

Hoppade honom även på ett litet räcke på liten volt som avslutning! Det tycker han är så jobbigt men där märker man verkligen vad mycket starkare han har blivit!! Nu kan han hoppa på typ 8 m volt och galoppera samtidigt! Det hade varit helt omöjligt förr så det är så kul att han tar sig så bra!!

Elmer blev linad på pessoa och skötte sig bra, såg en aningen loj ut ibland men blev bättre på slutet och var då fin och väldigt rund!

När alla grabbarna aktiverades så fick Liten vara själv i hagen och det blir ju så klart lite hjärngymnastik för henne men hon sköter sig bra! Springer lite och ropar lite på grabbarna men hon var mycket lugnare än sist hon var själv, inte för att hon var så farligt vild då heller, så hon kommer nig kunna vara själv utan några som helst problem!

20120731-230545.jpg

20120731-230556.jpg

Mamma var snäll och var med ut till stallet idag och mockade åt Pizza medan jag inspekterade hennes ben!

Tycker att det såg lite bättre ut redan idag så det känns ju jätte skönt!!

Blev lite liniment på i drygt en timme först och därefter fick hon inviga magnetskydden så får vi se vilken effekt dom har!

Håll tummarna för att fina prinsessan blir frisk snart!!

20120731-230813.jpg

20120731-230822.jpg

Imorgon väntar som sagt hemresan, massor att fixa och städa bland utrustningen men det ska också bli skönt att rensa upp och smörja och fixa och dona och börja på ny kula! tycker alltid att man blir lite extra motiverad när man städar och gör fin!

Nu ska jag somna med en silvermedalj framför ögonen!! Det är så underbart det som har hänt!! Fantastiska underbara SuperSuveränaSilverSara!!!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Elmiro, Francis Rivis, Lillbullen, Locomotion, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s