Hemma lyx!

Trots att jag ridit fantastiskt bra framför dator och mobil så har jag hunnit med lite vardagslyx!

Jag har för en gång skull unnat mig lite kläder! Och då inte stallkläder! Hör och häpna! 5 klänningar, en kjol och ett linne! Känns bra att vara lite fin ny när sommaren (som knappt ens börjat) snart är slut…

20120731-184352.jpg

Och i hemmet har det nu kommit upp gardiner och även så är stora garderoben nu gömd! Så nu är det verkligen bara pyttefix kvar innan det faktiskt nästan skulle kunna betecknas som klart!

20120731-184536.jpg

20120731-184545.jpg

Blir faktiskt väldigt bra om jag får säga det själv!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s