Flyttdax!

Ja, idag går första flyttlasset till Runsten! Ja det är ju inte så dramatiskt som det låter men Bästa Bull checkar in där för helgen! Så han ska installeras redan idag för att känna sig som hemma på lördag när det är dags!

Har inte börjat packa än utan ska göra det när jag kommer hem idag innan Uffe kommer och hämtar oss! Men jag har ju alltid sådan packångest! Ja fråga Mathias och Malin om vad de tycker om min packning haha! Men ryktet säger att jag har lite kläder kvar i lastbilen och de är ju bra för då finns ju de på plats redan när jag flyttar in nästan gång utan att ta upp plats i väskan 😉

Det här är verkligen något som står högt på min vill ha lista just nu! Ett större tävlingsskåp! Segersta sålde ju ett helt optimalt för mig hur billigt som helst men det gick också på á 3 sekunder… Så himla typiskt!

Jag har hittat ett som jag suktar på som dock finns i Skåne men Emil är ju där nere med försvarets lastbil just nu så jag tycker ju att han bara kan råka få med sig ett skåp hem! Det är väll ingen som märker något?

Nog för att Runsten är nära men jag måste börja fundera lite på min packlista, alltid jobbigt att glömma saker hemma! Och trots att det bara är en häst som ska med så har jag ju alltid sådan ”tänk om det går sönder” ångest så det är verkligen marginell skillnad i packning mellan en och tre hästar! haha

Min plan är även att rida Bullen på Runsten både ikväll och imorgon så då måste ju även utrustning för träning med! Och inte tala om allt foder! Men kul ska det bli! Nästan som ett litet mini ridläger i 4 dagar!

Som sagt det är hur mycket som helst som ska med! Och då är detta bara ett axplock…

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s