Full i skratt!

Ibland blir man faktiskt lite full i skratt, av olika anledningar! Anki skickade till exempel en väldigt rolig bild och jag fick en väldigt konstig syn framför mig och den kommer att förverkligas för alla på lördag så kan man väll säga!

Men sen är det även folks beteenden, man vet verkligen inte om man ska skratta eller gråta! Det är så himla roligt, lite patetiskt på något sätt! Och även lite skrämmande!

Men det är nog så världen är i det stora hela på något sätt, men ändå alltid lika roligt varje gång man stöter på en rolig fras så att säga! Underhållande på något sätt! Tyvärr blir det ju lite på nivån skrattar åt och inte med… Men det utsätts ju alla för mer eller mindre i dagens samhälle även om det hade varit roligare, eller ja i alla fall bättre stämning, om man alltid skrattade med!

Och med tanke på hur vuxna människor beter sig är det faktiskt inte konstigt att barn är så elak mot varandra, dom är ju alltid i grunden ärligare, och med en galen vuxen i sin närhet är plötsligt mobbning inte så konstigt trots allt…

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s