Bra morgonpass!

Började som sagt morgonen med Bullen!

Blev en timme i skogen och massor med växlingar av form och i tempo!

Travade först ut en vända, där kändes han lite tafflig och oengagerad men växlade bra mellan de olika formerna.

Gick sen bort till en av backarna där jag intervalltränanade lite, blev hela 5 galopper upp för backen som jag varvade med skritt och trav nerför.

Dom tre första vändorna red jag riktigt samlad galopp, den första i väldigt rund form och de övriga två i en högre form med fokus på att inte släppa fram näsan.

Bullen slet på riktigt bra!! Avslutade med två gånger i lite friskare canter men även där fokus på att han inte fick krypa ner eller krypa fram med näsan.

Kändes riktigt fin och avslutade med att skutta över stenen en hån och jäklar vad han gjorde det! Vilket avstamp! Kändes kalas!!

Frans gick också i skogen men fick nöja sig med 40 min då jag fick lite tidsbrist då vi nu är på väg mot andra äventyr!

Travade ner till den bortre delen av motorvägen, galopperade uppför backen, galopperade sedan en bit hemåt, hoppade stenen två gången.

Första gången lite för spänd då Frans höll på art kolla in vattenpölar, byta galopp och lite så så han var lite oengagerad!

Andra gången hoppade han så bra! Precis som man vill att han ska hoppa!

Avslutade sedan med att rida på volt på parkeringen i trav och galopp med fokus på att få honom lite rundare och lägre i formen och genom vänstersidan.

Riktigt nöjd även med honom! Jättekul att rida idag!!

Att solen sken gör ju inte saken sämre!

Nu står prinsessan bak i släpet! Katrineholm är slutmålet! Kul och spännande dag väntar! Tyvärr har vi kört ikapp regnet vilket känns mindre kul… Men att rida två hästar i sol utan jacka får man väll se som en himla lyx!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Francis Rivis, Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s