Årets värsta tid är här!

Det var verkligen helt fantastiskt vackert imorse men fy fasiken va kallt!!

Trots tjocka fodrade vantar så krampade händerna, det fick bli mina bruna tjocka stövlar på, ridstövlar är ju bara att glömma just nu! Dock ska Anette ta med ett par fodrade åt mig på söndag som jag ska få prova! 😀

Att det är stenhårt överallt är väll ingen underdrift… tack och lov är rakbanan helt slät så där får hästarna härda ut och trava lite trots det hårda underlaget, men som sagt måttlig mängd träning på olika underlag upplever jag stärker hästen istället för stjälper den!

Emil och jag red ut på pizza och Elmer, det blev 8 vändor i trav och hästarna skötte sig fint! Elmer fick gå inspänd och jobbade i en fin form, Pizza var lite stum i munnen men inget konstigt efter vila, rida loss henne nu några dagar så är hon fin igen sen!

Ikväll blir det ridning igen, det blir ju inte så mycket varierande träning just nu då rakbanan är den bästa att vara på. Ridbanan går hyfsat dagtid när solen ligger på men på kvällarna blir den lite för hård och ojämn.

Emil är ledig idag så med lite tur kanske han kan longera Frans idag på dagen och om inte så får det bli rid turer på honom och Bullen efter jobbet!

Ska spela igenom inför konserten om två veckor också tillsammans med gitarristen idag så det ska bli kul! Och egentligen var det ju Anne träning idag för er som hänger med, men då hon är i Holland just nu och kör lastbil så får vi ta igen den lektionen senare!

Nu väntar jobb!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Elmiro, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s