Pisseblöt.

Bra beskrivning efter morgonens ridtur!

Nog för att jag är glad över att det inte spöregnar och att det är unset mjukare i backen så hade jag gärna varit torr också, men man kan inte få allt här i världen sägs det!

Det fick bli 40 min på en riktigt duktig Pizza i morse, gav oss på det vi fått lite bassning på. Halt på tyglen och ryggning! Så jävla svårt om ni frågar Pizzan, vem fan vill stå still? Och ännu mindre springa baklänges! Hon är ju minsann ett fullblod och dom ska springa fort framåt säger hon!

Men efter lite tragglande så fick vi faktiskt till tror säkert två halter på tygeln och även någon ryggning med huvudet lägre än en stjärnkikare!! Inte illa!

Traven efter ryggningarna var verkligen bra man känner verkligen tydligt vilken effekt ryggningen ger på henne!

Galopperade även på henne idag och galoppen kändes bara så bra! Inte så mycket att klaga på! Lät henne rulla i en fin rund form och tänjde lite neråt i samlingen vilket gick kalas!

Avslutade med att rida ett byte åt varje håll, där är hon fortfarande lite osäker men hon gör dom förr eller senare! Så länge jag är tydlig och rider för bytet utan att bli vild!

Riktigt nöjd med henne idag så stor klapp på nosen!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s