Den nya sadeln?!

Ja vi får ju se vad det blir men så här ser den eventuellt nya sadeln ut!

Boeckelo Doublée

Efter gårdagens ritt och även efter att ha studerat filmerna så känner jag mig väldigt nöjd måste jag säga! Ska bli spännande att se hur den ligger och känns på Bullen också!

Då det är långa stroppar på denna sadel måste det även beställas hem en ny sadelgjord och då känns det som att en orginalgjord är ett självklart val!

Sangle courte bavette

Ja det känns väldigt spännande! Känner mig lite pirrig i magen faktiskt med det blir ju en väldigt fin julklapp till mig själv måste jag säga! Och jag har svårt att tro att jag kommer ångra mig!

Och jag tror dessutom att det kommer vara ett väldigt lyft för hela min ridning och utveckling!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den nya sadeln?!

  1. Sophia skriver:

    En sådan sadel har jag på några av de hästarna jag hoppar åt Madde! Gillar den super mycket så förstår att du är sugen på en sån 🙂

    • teamfors skriver:

      Ja den passade mig väldigt bra måste jag säga! Jag fick direkt längre ben och skänkeln ligger så mycket mer still man ser verkligen på videon att det är stor skillnad! Till och med när Frans tog i någon gång och hoppade mig lite ur sadeln så rörde sig skänkeln max 10 cm, annars har den ju typ legat i ljumsken på honom så det får man väll kalla en avsevärd förbättring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s