Hej mitt vinterland!

Nu är du här!

Och det med allt där till… Lite vackert och magiskt på något mysigt sätt, men sen slaskigt, styltor och rått på ett helt annat omysigt sätt… Är verkligen så kluven till vintern…

Jag hade ju dessutom en vision att jag skulle ta mig över och hoppa lite på Botkyrkas grusade terränghinder nu när det var så himla milt, gjort en ”skåning” vill säga! Den känns långt bort för tillfället, men vem vet? Kanske vi kan få till en terrängträning i december även här! Hade vart skoj! (Hoppas inte Anne läser, jag har lovat henne att inte hoppa några terränghinder förrän i Mars, för att få till banhoppningen)

Frans fick komma ut på tur idag men trots att han har utskurna sulor så hjälpte det inte de minsta så höll mig till 30 min i trav för att ta det säkra före det osäkra!

Han kändes väldigt fin, hade sug på bettet, fick in nästan lite extra emellanåt och han höjde ryggen väl! Kul känsla! Hoppas kunna befästa denna ridning så väl i mig som honom! Känns bra att han har börjat vända lite nu när Bullen ska gå på vila, känns som att det kan bli riktigt bra fokusträning på honom då! Eftersom att han är så svår måste jag rida honom själv mycket för att lära mig själv, ett tag i höstas så red ju Emil honom ganska mycket för att Bullen bockade som en tok och Pizzan är ju Pizzan… så för att vi skulle kunna rida ut ihop fick han ha Elmer och Frans på ridlistan. Men nu tar jag tillbaka honom på min ridlista igen 😉 Och har gjort det sen ett tag tillbaka!

Frans fick ha sin nackmagnet på sig när han åt och även när jag pysslade med honom på gången, kan ju inte säga någon effekt än såklart! Men han verkade iallafall inte missnöjd! Red sen även med magnetschabraket och samma sak där, passet var så kort, det var första gången, så nej jag har ingen aningen, men han lyfte upp och bar genom ryggen så missnöjd var han nog inte iallafall!

Ska som sagt bli spännande att fortsätta med detta och se hur det artar sig! Ska även bli kul när jag använt det ett tag att åka till Koko och se om han märker något!

Och har hästarna tur (har mest haft tanke på Frans men även Bullen) så blir de kanske ännu lite mer bortskämda idag… Vem vet?! Har man inget solarium, skrittband, fina hagar och dyl får man ju helt enkelt göra det bästa hemma SPA man kan av de förutsättningar man har 😉

20121129-094927.jpg

20121129-094933.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Francis Rivis. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s