Hjälp med joggingturerna!

Josse var hur snäll som helst och kom ut och gjorde mig sällskap i stallet nu på kvällen! Och tack vare det hann jag till och med äta middag vid 18:15! Nu snackar vi lyx!!!

Vi tog ut Bullen och Elmer på en lättare joggingtur på rakbanan!

Elmer var som alltid på hugget och ju mer vi red och ju mer vi galopperade desto lyckligare blev han! Haha gamla knashäst! Jag fattar inte hur man kan vara så pigg och glad jämt! Världens bästa inställning till livet!

Bullen kändes rund och fin idag och kände loss i bogarna! Hade en rätt bra energi även om han lätt blir lite snubblig när man rider honom så rund…

Han fick mest jogga på red några byten och till vänster känns dom grymma! Till höger blir han för stark!

Imorgon väntar som sagt trim för Wille! Ska bli så kul!

20130129-223726.jpg

Josse var supersnäll och smörjde all utrustning medan jag var ute och skrittade Frans för hand! Vi var ute i 30 min och myst! Riktigt skönt att vara ute och gå sådär på kvällen!

20130129-223855.jpg

Ska försöka orka gå upp i tid imorgon så jag hinner jogga Frans innan vi ska iväg med Bullen och sen efteråt väntar jobb och till sist hoppträning!

Fullspäckad dag vill säga! Nu har jag duschat jätte länge, druckit te och ätit riskakor så nu ska jag krypa ner och somna! Skönt!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Francis Rivis, Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s