Det går bra nu!

Inledde morgon med att komma ut och jobba på Frans, enbart kolla av grundformen och känna att han orkar bära sig rund framför mig.

lugnt pass i trav och galopp, 12 vändor på rakbanan och bara fokus på att loss åt höger och våga hålla kvar i min högertygel! Vill även känna så att jag alltid kan komma tillbaka till grundformen trots att han nu går på graman emellan åt.

Funkar väldigt fint och som sagt så känns han bättre än någonsin! Kul!

Hemma i stallet igen blev det till att direkt byta häst och bege sig mot Botkyrka för lite morgon träning! Det är verkligen så sjukt lyxigt att komma dit, det är lugnt och tyst och jag har hela stora ridhuset helt för mig själv och det är precis nysladdat bara för mig! Lyckan är på max när jag svävar fram där inne! Och jag gillar verkligen deras nya underlag! hästarna känns riktigt fina på det!

Det som sen aldrig har hänt hände! Wille försov sig! Så framridningen blev lite längre än planerat, det blev lite stressigare till jobbet än planerat men träningen blev desto intensivare och jobbigare och bara så kul!

So Askungen – Vad är väl en bal på slottet? Alldeles, alldeles underbar!

Ja jag gillar verkligen att rida just nu! Har verkligen fått in ett flow i min vardagsridning och motivation och struktur som jag håller mig till! Och sen att Josse kommer ut har verkligen blivit helt perfekt! hon rider hästarna bra, matchar mig bra och när jag har en och ibland två hästar mindre att rida gör det att man hinner lägga ner krut på de där detaljerna runt om som gör en ännu mer sporrad! Sadelkammaren är tipp topp, hästarna är välfriserade, ja ni vet det där lilla extra!

Åter till träningen, fokus takt, tempo och tramp! Fy helvete sa Bullen! Att trampa är d.ö.d.e.n!

Men han blir otroligt häftig och superfin och han blir bärig på ett helt annat sätt och kommer upp fint! Idag försökte han emellanåt att skapa sig plats genom att krypa ner i formen och när jag inte lät honom göra det så kom det en hel del protester! Jävla helvete sa Bullen! men oj så loss han blir efter!

Gjorde bytena till vänster kalas! Höger… ja vi kan väll säga som sa att jag har läxa till nästa gång!

tror att vi alla tre var nöjda efteråt och lite läxa har jag nu fått med mig hem och det känns riktigt bra inför söndag! Innan Wille kom passade jag på att öva avslutningen med trav, halt, ryggning, galopp, halt hälsning, och det gör han nästintill spikrakt! Grymt!

Nu ska jag jobba på här och så att jag har fått undan lite till kvällens hoppträning med Pizza och Elmer!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Francis Rivis, Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s