Anne kör hårt med oss!

Haha jag vaknade i morse kl 3 och då låg jag på soffan i fullt underställ och strumpor under en filt, dessutom lös hela lägenheten.

Släckte ner och skulle gå och lägga mig i sängen, där stöter jag på Emil liggandes på magen ovanpå alla täcken och så i sängen även han iförd långkalsonger och T-shirt!

Haha det är hårt att ligga på topp på hoppträningarna! För det gjorde vi verkligen igår!

Tröttheten satt i imorse så det blev enbart stallfix och smörjning på schemat samt plockade i ordning lite täcken och skydd.

Ryktet säger att Josse kommer ut ikväll! Toppen och perfekt om ni frågar mig! Får se dock om det går att rida någon annan gångart än skritt… Känns sådär just nu!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Anne kör hårt med oss!

  1. Josefine skriver:

    Ryktet stämmer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s