Förbundskaptenen Sylve Söderstrand tränar SRKs elitlag‏

Fick ett tips på mailen! Sylve kommer nämligen till Södertälje RK i nästa vecka och tränar deras elitryttare och för de som har möjlighet är det fritt att följa träningen från läktaren! 🙂 Extra roligt är ju att Marlene är Annes dotter och en stor förebild för mig! 🙂 Är rätt sugen på att ta en ledig förmiddag och spana in träningen! Sist Sylve var på SRK så lät jag Helena Öjebrandt rida Elmiro vilket var super kul!

Förbundskaptenen Sylve Söderstrand tränar SRKs elitlag

Sylve Söderstrand, Sveriges förbundskapten och nyutsedd till ansvarig för spetstruppen i hoppning, tränar SRKs elitlag på torsdag förmiddag den 7 februari. Lagom inför starten av Agria Allsvenskans Elitserie i Hamre utanför Västerås den 22-24 februari.

”Otroligt att Sylve vill komma till oss när han har en så fulltecknad agenda. Kanske vill han ta sig en extra titt på SRKs hoppryttare Marlene Lindblad som nyligen blivit utsedd till den så kallade observationstruppen som är samlingsnamnet för kandidater till hopplandslaget”, säger Andrea Barth, Södertälje Ridklubbs verksamhetschef.

Marlene Lindblad har i svår hoppning haft placeringar upp till 155 cm. Och hon fortsätter att imponera. Endast två månader efter att dottern fötts i höstas, var hon uppe i sadeln och levererade placeringar på nationell nivå.

Träningen är fri att följa från läktaren för de som har möjlighet.

          Marlene hoppar Marlene till häst
Foto: Bo Bennergård

Mer om AgriaAllsvenskan
Ridsportallsvenskan Elit är öppen för klubbar anslutna till Svenska Ridsportförbundet och delas in i fem zoner: södra, västra, mellersta, östra och norra. SRK tillhör zon Östra som har 6 omgångar, varav det är kvartsfinal före finalomgången i Stockholm Horse Show, där de bästa lagen från zonerna möter varandra. De fyra första omgångarna går i 1.30, därefter 1.35, kvartsfinal+semifinal 1.40 och final 1.45

Matchschema zon östra:

1.       vecka 8 23/24 februari Hamre RK

2.       v. 16, 19 april Eskilstunaortens RF (Sundbyholm)

3.       v. 18, 4/5 maj Västerås RS

4.       v. 23(4) Strömsholm

5.       v. 38 Årsta Runsten SR

6.       v. 41, 12/13 oktober Södertälje RK

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Förbundskaptenen Sylve Söderstrand tränar SRKs elitlag‏

  1. frofrik skriver:

    Antar att du bara kopierat infon om AgriaAllsvenskan rakt av, men är lite faktafel. T.ex. är det kvartsfinal innan Globen och 1.30 är bara fyra första omgångarna, därefter 1.35, kvartsfinal+semifinal 1.40 o final 1.45. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s