Helt galet grym hoppträning!

Vilken träning igår!! Pizzabun är verkligen en så fantastiskt fin häst! Mycket slit och tandagnissel har det varit men jag är helt bombsäker på att det är värt besväret!

Känns så konstigt att säga (då Bullen är allt jag drömt och den bästa häst jag någonsin haft) men jag är nästan helt övertygad om att hon kommer att bli bättre än honom! Det vill säga – Hon är skit bra!

Gjorde en helt lysande träning, inte i en bom, landade i rätt galopp hela tiden och alla distanser satt som handen i handsken! Finns typ ingenting att klaga på alls!

Jag min klant avslutade träningen med en indian och en spänt språng men som snabbt rättades till! Underbara älskade lilla häst! ❤

Emil blir bara bättre och bättre och ju bättre han blir desto mer sätter Elmer honom på sin spets! Felmarginalerna blir mindre och mindre och han måste mer och mer komma till rätt ridning!

Men jag tycker verkligen att han ska vara nöjd med gårdagens träning! Och det ska bli spännande att se hur det går om de kommer ut på någon pay&jump snart igen!

Anne tyckte även att 100-klassen på SRK lät som ett bra mål så nu måste jag flirta med Therese! 🙂

Åh lykorus.nu!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s