Nytt hem!

En av mina absolut bästa vänner kommer under våren att söka sig ett nytt hem…

Nämligen väldens finaste Frans! Då jag har fått gå igenom mina mål och se till min framtid så räcker tyvärr inte Frans kapacitet längre för mig, och det är med en stor sorg och miljoner tårar som jag inser detta.

Francis Rivis är född 2002, e: Midyan, u: Sharp Sunrise, ue: Sharpen Up och uppfödd hos Stuteri Hjortebro i Danmark.

Frans är en fantastisk häst och rosettplockare i de något lägre klasserna, en perfekt LA häst skulle man kunna säga! Otaliga placeringar i LB dressyr och även i LA, Placerad upp till regoinal 110-klass och startad nationell 120. Och placeringar i nästan alla han fälttävlansstarter han gjort!

Han är kvalad och har kapacitet för *-klass, men då jag vill nå högre så räcker han tyvärr inte till för mig.

Han är van vid nästan allt, åka trailer/b-kortare/lastbil själv eller med sällskap, kan stå inne, ute och i släp/lastbil själv, går gärna i flock i hagen, går i skrittmaskin, går att rida ut på ensam och i grupp, totalt trafiksäker, lätt i all hantering så väl hemma som på tävling, klippa, lasta, sko, spola.

Han söker någon som letar efter en bra och trygg häst som nöjer sig med att rida upp till CNC*, 120-130 hoppning och LB-Msv dressyr. Han är inte riktigt stark i dressyren men gör alla skolor och byten upp till MsvB.

Jag har absolut inte bråttom att hitta något och hemmet är verkligen otroligt viktigt för mig! Så skulle du eller någon du känner vara intresserad av världens finaste Frans så är ni välkomna att höra av er till mig på kulan_100@hotmail.com eller 070 664 98 14.

Jag kan även eventuellt tänka mig att byta honom mot unghäst 3-6 år.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Francis Rivis. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Nytt hem!

 1. Josefine skriver:

  Älskade häst ❤

 2. Jenny skriver:

  Usch, tuffa beslut att ta i den här världen! Vet hur jobbigt det är… Men de kommer säkert gå bra och ni kommer finna ett perfekt nytt hem! Jag håller ögonen öppna för ev flytt till värmlandsskogarna 🙂

 3. karolina kempe /perez skriver:

  hade jag inte redan en så hade jag verkligen varit intresserad 🙂 hoppas du hittar någon bra.

  • teamfors skriver:

   Ja det är synd att du redan har något! Ja det hoppas jag också! Eller rättare sagt det kommer jag att göra för han får inte åka om det inte är bra nog 😉

 4. Cathrine Eklund skriver:

  Lider verkligen med dig gumman, ett sånt här beslut är verkligen inte lätt att fatta, djuren är ju ens allt, ens små bebisar!

  Jag hoppas verkligen att du hittar ett bra och kärleksfullt hem åt fine älskade Frans!

  Kram och stort lycka till från mig!

  • teamfors skriver:

   Tusen tack! Ja man tror ju på något sätt aldrig att den här dagens ska komma och speciellt inte med honom som gett mig så många fina placeringar och framgångar och hjälpt mig ett stort steg på vägen! Men som både mamma och jag sa – det måste verkligen kännas riktigt bra annars får han inte åka! 🙂 Kram

 5. Annelie Elfsö skriver:

  Jag pratade med Jenny Olsén idag, och tipsade om Frans 🙂 Hon har ju många duktiga som tränar hos sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s