Det går verkligen ingen nöd på hästarna!

Idag har alla djuren fått kommit ut i solen och myst!

Pizzabun och Frans fick först skritta ut lite längre på asfalten innan de gick in på rakbanan och joggade av sig lite efter gårdagens hoppning! Josse satt på prinsessan och Matilda på Franskroven! Frans gick ha gummisnodden på sig vilket hade gått alldeles lysande bra!

Efter dom så kom Bullen och Elmer ut! Josse körde på fuxtrenden och red Bullen medan Matilda höll sig till de bruna och red Elmer! Även dom fick jogga på rakbanan, finns ju inte jätte många alternativ just nu om man inte vill bryta benen vill säga!

20130328-140629.jpg

När brudarna sen tog tag i smörjningen på detaljnivå så fick småElmrar hänga med spikmattan och sola fejset! Han ser mer än nöjd ut måste jag säga!

Idag har det verkligen inte gått någon nöd på hästarna! ♥

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Francis Rivis, Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s