Bullen verkar inte misstycka

Att det aldrig blir som man tänkt sig. Emil hade lovat att rida Bullen men icke. Inte helt förvånad då det är typ 9 av 10 gånger som Emil tycker att annat är roligare…. Känns lite störigt i planeringen bara.

Själv spelade på en liten mini konsert på musikskolan och fick ett genrep inför 6 juni då jag och Anton ska spela på en lite större tillställning! Så det var skönt!

Mormor och Emil kom och lyssnade så efter det hjälpte vi mormor att handla och passade även på att ära middag med henne! Men då bi hade ätit upp typ 21:30 var inte ridsuget jätte stort trots det fina vädret!

Blir till att rida honom imorgon bitti, sen ska Cissi rida honom på lördag och sedan funderar jag på om han kanske skulle snabbjobba på söndag?! Tåls att tänkas på! Han verkar dock inte klaga av 4 dagar chill med hage och magnettäcke!

Nu väntar sängen, hoppas på att myrorna i brallan också vill sova! Härligt led fredag imorgon! Det behövs!

Elmer fick en planerad vila för att trimma imorgon och sedan tävla på lördag! Nästa vecka ska han nog både trimmad för Wille och Anne så det blir ju himla lyxigt och toppen! Det ska även Pizzan göra är det tänkt och Bullen ska få hoppa för Anne. Fullt träningsfokus helt enkelt!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Elmiro, Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s