Tja

Personalen här!

Vaknade långt innan klockan ringde (okej, 43 minuter innan) och bestämde mig för att jag lika gärna kunde kliva upp. Drog på mig klädhögen jag lämnat bredvid sängen kvällen innan, hoppade i skorna, gick ut till bilen och körde till stallet. Så himla lugnt och fridfullt överallt, knappt en enda själ i sikte.

Hästarna gnäggade när jag klev ur bilen och jag blev så glad av att äntligen få se dem igen! Bullen välkomnade mig med ett par ordentligt dreggliga pussar med smak av salt, Pizza tröck huvudet i min famn och kliade sig sen mot mitt huvud medan Elmer undrade vem fan jag var och kollade åt andra hållet haha.

De fick mat och sen ledde jag ner dem till skogshagen. Jag fick gå två omgångar med vatten eftersom det inte går att köra den braiga vattenpåsen ner dit pga ett stort dike som inte går att forcera med 80 liter balanserandes i en kärra, men det gick bra. Mockade, bytte vatten och slängde in nytt hö. Jag öppnade upp hela silagebalen och gjorde 12 påsar så silaget håller sig lite bättre i det här vädret.

Nu är jag hemma hos svärföräldrarna och redigerar film och ikväll blir det stallet igen för motion av de fina fyrbenta!

20130730-144250.jpg

20130730-144258.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s