Grabbarna grus

Igår kväll puttrade jag och Inez ut till stallet. Till vår förvåning var stallet redan gjort eftersom Cissi hade varit bäst och släppt ut på morgonen. Vi hämtade in Bullen och Elmer som fick sig en ryktstund innan det var dags för motion.

Det hade börjat skymma lite så vi tog med oss killarna ner till gruset samtidigt, så medan jag longerade Elmer ledde Inez runt Bullen och sedan vise versa. Båda kändes mjuka och fina och fick jobba på i lite drygt 20 min och med skritten var de igång en sisådär 40 min. Tror de var rätt så nöjda båda två.

Vi tog med oss Pizza in på väg tillbaka till stallet eftersom det hade blivit mörkt. Så taskigt att bara gå förbi i mörkret och lämna henne kvar, lilla hjärtat. Hästarna fick på sig sina pyjamaser och fick sin kvällsmat och sen åkte vi hemåt i den kolsvarta kvällen.

Klart slut!
/Josse

20130927-065400.jpg

20130927-065417.jpg

20130927-065438.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s