Lite nytt

Lite nytt

Jag och Uffe tog oss en sväng till lyckås och deras rea idag. Blev nog lite besviken tycker nog att den har varit bättre förr!

Men det blev en uppsättning lackskydd för att göra vardagen lite roligare, två par tjocka vantar från kingsland ett par svarta och ett par blå, en sopborste, ett brunt tjockt täcke till Bullen, Elmer och pizza fick såna förra året, och till sist blev det ett OS träns till Liten! Hon måste ju också ha ett fint dressyrträns!

Hoppas kunna prova det på söndag!

Är sjukt trött idag så hästarna fick faktiskt vila och komma in tidigare och Anders är supersnäll och slänger åt de mat lite senare! Vad vore man utan sina bästa vänner?!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s