En med senap i baken, en helt galet på hugget och en som är väldigt stadig i förvänd galopp!

Räcker nästan att enbart skriva rubriken för att sammanfatta dagen!

Började med Elmer som fick komma ut på tur i det fria! Han fick välja väg så då blev det turen genom skogen till korna, upp till Stockholm vatten innan vi vände hemåt igen. Avslutade med ett varv på galoppbanan. Red på micklem och graman, misstänkte att han skulle vara pigg så då kändes det bra med en graman på! Han var väldigt fin i traven och kom igång riktigt ordentligt och sprätte som tusen med benen!

Fattade galopp och typ vips var vi hemma! Satan i gatan! Senap i stjärten och full fart framåt! Grannarna gjorde inte det minsta nytta kan man konstatera! Väl på galoppbanan fick jag lite mer tag i honom då där var han aningens bättre! Men blir nog till att rida på nu ett tag så att han håller sig i skinnet! Inte många veckor kvar till tävling nu!

image

Pizzabun och Bullen fick sedan gå på pessoaselen trots det fina vädret, planen var att de skulle gjort det igår men då jag inte orkade fick jag helt enkelt bita i det sura äpplet när det var så fint väder!

Båda fick göra samma lika sak! Med tre galoppbommar på studs. Värmde med övergångar i alla gångarter och Pizzabun var helt galet vild! ! Minsta lilla ljud från mig så bara for hon iväg!

Gjorde bommarna dock väldigt fint! Så det var bra!

image

Bullen var som alltid lite lugnare men ville absolut inte öka utan valde då hellre att fatta galopp… Men det blev många fattningar och det är ju lösgörande så det var ju bra!

Även han gjorde bommarna fint även om han blind tog överljusen och gick flera varv åt båda håll i stadig förvänd galopp längs hela voltspåret inklusive bommarna! Svårt att gnälla på hans skills trots att det inte var riktigt min avsikt med övningen!

image

I övrigt blev det lite fix i stallet med att hänga undan sommartäcken och ta fram lite tjockare täcke, rensa upp lite skydd, slänga lite och hänga i ordning lite. Smörjningen ligger efter igen… Dör på det där! Så får försöka få ordning på det snarast! Sen jag kom hem från Skåne ser det verkligen ut som skit! Men snart är det ordning på torpet igen hoppas jag!

Världens bästa mamma var med och hjälte till och gick även till Hemköp så att jag fick frukost i stallet! Hur lyxigt som helst!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s