Liten goes makeover

Igår styrde vi passaten ut till ön för att hälsa på fröken Liten! Det var läge för en makeover!

Började med att hugga av en bit på hennes fötter vilket gick jätte bra! Hon är så duktig! Lite mutad med kraft och då ryckte hon inte åt sig hovarna en enda gång!

Nu är det ju lite mindre flugor ute så nu passade jag även på att ta fram häxsaxen och gick bananas på manen! Nu det hon för djävlig ut! Det gjorde hon innan också iofs! Nu har hon gått från travhäst till hackebiff!

image

Sen blev det lite rykt innan det var dags att göra i ordning henne, hon är ju så himla snäll! Det är verkligen inga som helst problem att sätta på henne sakerna! Hon är typ snällare än hästarna hemma! Så himla skönt!

Och nya tränset blev också himla fint! Ser ut som en liten dressyrponny nu!

Gick bort till ridhuset och började sen med lite longering, hur avspänd som helst så det var ju bara att slänga sig upp! Hängde först ett varv på henne men sen var det bara att sätta foten i bygeln och hoppa upp! Hon står verkligen helt stilla och är så cool!

Blev sen lite skritt och trav på lina vilket gick helt ok! Hon är ju guda snäll men saknar just nu lite framåtbjudning så det går inte så himla fort! Ska väl inte gnälla på det hade ju inte varit så kul om hon hade bronkade runt! Men planen är att Sara ska få svinga sig upp på en förhäst så jag kan hänga på och hoppas på att hon ska få lite krut i baken!

Trodde ju att Uffes verkning skulle ge superkrafter men icke då…

Skrittade även runt lite själv vilket inte heller var något som helst bekymmer! Så det är ju verkligen så galet skönt att hon inte bryr sig det minsta om att ha en matte på ryggen! Nu ska vi bara övertyga henne om att det nästan är lika kul som att löshoppa och lösgaloppera!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Locomotion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s