Stressad = stumma handleder

Blev galet stressigt till träningen idag och det blir aldrig bra för mig. Pizzabun var smutsig, jag var uppe i varv. Jag kom sent. Jag hade redan innan en puls på 200… Då blir det dålig ridning! Allt som så fantastiskt i måndags var ”dåligt” idag.

När jag blir stressad då får jag stumma handleder och när jag får stumma handleder blir jag stressad. Hej ond cirkel! Och när Pizzabun är het blir jag stressad och när jag är stressad blir hon het. Hej ond cirkel nr 2!

Så jag fick verkligen fokusera på att andas och bli mjuk och lugn. Svårt!

När det blir bra blir det väldigt bra! Hon har aldrig hoppat så väl som nu! Inte heller Bullen! Hästarna är verkligen i fantastisk form!

Gäller att lägga stort fokus nu fram till start med att få Pizzabun lugn och ute med halsen. Och jag kommer även behöva rida fram henne längre än vad jag brukar annars. Hoppas kunna rida fram ute och lägga fram en bom att vara kunna rulla över vi får se om det går.

Måste jobba mycket på högergaloppen också den var väldigt svag idag så där blir det ordentlig bakläxa!

Alltid lika kul att träna såklart! Gäller bara att kunna klara av även stress! Stort moment för mig!

20131030-214032.jpg

Grabbarna fick vila idag, det var inte planen men Josse har tyvärr sträckt ryggen så Elmer planerade hoppträning fick stryka på foten och jag hade en vision av att longera Bullen men nej så blev det inte. Imorgon ska jag däremot trimma! Längtar redan!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Elmiro, Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Stressad = stumma handleder

  1. Josefine skriver:

    På söndag är vi ute i god tid med full koll på allt. Cool nerves och härlig tävlingsdag! ❤

    Om inte min jävla rygg varit mongo så hade det inte blivit då stressigt för dig igår. Två dåliga flugor i en smäll. Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s