En redig klenfis

Tur att man har frikort så man kan glida in på sjukhuset när det passar!

Var lika bra att kolla upp mitt klena jag för att konstatera att jag enbart var klen och så var också fallet, tack och lov sa dock läkaren, så tog smällen en bit ner och missade då levern (vilket jag misstänkte). Däremot har den mjuka bukmuskeln fått sig en redig smäll så jag kommer troligtvis få en yttre blödning i buken och jag kommer dessutom att vara halt några dagar och även kommer rörelsen i högerarmen att vara en aningens begränsad…

Kul nästan jämt eller vad man ska säga. Skönt dock att det bara var en mjukdelsskada och att den kommer gå över relativt fort. Jobbigt dock att jag känner mig kräkfärdig, har ont som satan och är halt. Men men är man klenfis så är man!

Det är alltså det som kallas External Oblique som fått sig en smäll och nu inte mår så bra. Klantigt kan tyckas såklart, dessutom har jag svurit över den hala rampen i månader och inte gjort något åt den så jag får väl helt enkelt bara skylla mig själv.

Nu är jag helt enkelt lite klenfis ett tag men ikväll får jag sällis i stallet av Josse så det blir skönt! Tror att hon ska få tömma kärran, känns dumt att pröva lyckan två gånger på samma dag… Jag agerar precis som min häst Elmer, det vill säga offrar någon annan! 😉

Smalbenet gjorde också lite ont men inte alls som magen och efter en titt kan jag konstatera att jag är lite hardcore.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s