Nattskiftet

Härligt med sällskap i stallet hann med massor och bara glömde bort tiden! Slängde in en maskin tvätt och hängde Anders tvätt.

Provade att pimpa mitt nya hemma träns! Nöjd!

20131031-234805.jpg

Blev också till att sanera herr gullefjun som intagit sin finaste kostym för dagen… Känns som ett bad innan helgens tävlingar är ett måste!!

20131031-235007.jpg

Jag och Josse trimmade sen grabbarna 45 min på gruset, var annars lixom när man kommer ut på tur 20:14…

Elmer såg fin ut och enligt rapport hade han även känts fin!

Även Bullen ländes bra idag, red mycket volter och bytte varv ofta och lite oförberett a la Annsie stil för att få honom att bära sig. Gjorde det i både trav och galopp och han gör det bra! Några riktigt fina byten bjöd han på också. Red honom super rund idag för att verkligen ha med ryggen hela passet.

20131031-235315.jpg

Upp och bara byta grejer så gjorde Josse grabbarna fina och jag red på snorkan. Red henne kanske i ett aningens högt tempo, blä får inte slarva med hemläxan, men hon slappnade av fin och skötte sug bra.

Ganska mycket galoppjobb i både rättvänd och förvänd. Vilket hon gör bra!

Så imorgon blir det bommar som uppladdning inför helgen! Har även nästan bestämt mig för att prova micklem tränset på tävling då hon går så himla bra på det i träning! Måste bara hitta en matchande outfit till det!

20131031-235717.jpg

Nu har det blivit ben & jerrys till middag och imorgon släpper världens bästa Cissi ut djuren så jag får vila lite! Hur snälla är inte mitt team?!

Har fortfarande ont som satan men nu ska jag somna gott!

20131101-000037.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s