Om jag glömde bort att det var 2013

Så blev jag påmind imorse. Jag har ju typ bara fått en restriktion av min läkare i min rehab. Du får absolut inte få något slag mot magen och du får inte ramla!

Kan tyckas som lätta förhållningsorder och jag har faktiskt lyckats klara av det fram till idag…

Tack och lov är det ju inte lika kritiskt (hoppas jag) nu som det har varit det har ändå gått snart 9 månader sen fallet.

Men imorse fick jag sladd på skottkärran (kan låta komiskt) och då gick allt åt helvete. Jag måste nämligen ta sats och springa upp för rampen till kontainern för att komma upp då rampen blir väldigt hal när det är fuktigt ute. Sagt och gjort sprang jag upp och på mitten får skottkärran ”sladd” och kör rakt in i stallväggen. Jag får då handtaget på kärran rakt in i den högra nedre delen av magen (det är ju högersidan som är skadad sedan tidigare, varför byta?!) och faller sedan handlöst bakåt och av rampen och landar på skuldrorna.

Dåså två flugor i en smäll är nu avklarade. Ett ordentligt jävla slag mot magen så att jag knappt kan gå nu och sedan ett fall på det!

Nu ska jag försöka ta mig in till stan, mamma är med såklart och sedan blir det nog till att ringa KS och fråga om det är nöjda över min lilla incident och vill titta närmare på mig eller om jag bara är klen och tycker att det gör ont.

Tur att man är hög på livet där emellan!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s