Liknar en gödgris

Ätit alldeles för mycket som vanligt! Tittat på Victoria Secret och insett ännu en gång att jag inte borde ätit så mycket och att det blir svält i tre veckor framåt. Är dock ändå för kort för att gå deras visningar men man kan ju vara snygg för det!

Fått fina klappar som alltid! Är nog lite väl bortskämd! Imorgon ska fler klappad handlas in! Och sen ska jag nog fan knäcka en flaska skumpa! För länge sen jag drack det… Eller ja typ i onsdags… Haha

Ligger på soffan nu och kollar film. Love actually! Jag hjärta Hugh Grant!

Kollat på tomten är far till alla barnen också och insett att vissa har det värre iallafall på film! Skönt det! För de flesta har det ju bättre på film!

Borde verkligen sova men har myror i huvudet som vanligt… Hade det i kroppen igår och idag känns det som om jag har en blodpropp i benet… Skönt! Behandlat med voltaren gel! Hej doktor Anna! Är typ halt… Hoppas vara fräsch imorgon. Palla doktorn! Tur dock att frikort finns! Apropå frikort måste nog vara Johnny Depp eller Joel Kinnaman skulle jag tro.

Sov gott nu! All I want for christmas is you!

20131225-001243.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s