Jävla trök väder!

Älskar att det är mjukt i backen! Hatar att det regnar så förbannat!

Julafton var den första på jag vet inte när som jag inte har ridit på jul! Men fasen alltså sidvind och ösregn.. Nej alltså!!

Igår gav jag och Josse upp så två djur pallade vi att ta till ridhuset så Bullen och Elmer fick springa lite men Pizzabun fick stå över faktiskt!

Bullen fick kämpa på lite och han var mer eller mindre i chock! Över livets glada lata dagar över? Svar ja!

Red inte så länge men med lite högre press, han fick stampa igång bakbenen lite och känna sig för på trampet. Det tycker han ju är väldigt jobbigt! Och sen fick han även gå några byten och några ökningar. Kände lite på skolor och skänkelvikningar också.

Red på kandar och det ger ju faktiskt inte den bästa känslan tyvärr. Men nu är det ju bara att lära sig! Så det kommer bli mycket kandar nu när jag rider hemma på banan för att få till flowet för på träns är han ju väldigt fin men större uppgifter väntar nu!

20131226-071320.jpg

20131226-071330.jpg

Josse red på småelmrar och de skötte sig fint!

Mitt ben är ju helt ur funktion så att rida en häst var som ett helt träningspass och lite till! Fy fan alltså! Att rida lätt känns som om någon stoppat en kniv i benet! Eller hålla om med skänkeln! Bara att glömma! Känns som om jag ska svimma!

Jag kom ju inte ens upp på rampen till skitvagnen med kärran igår! Helt galet!

Måste göra något åt det!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Elmiro, Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s