Hemmafix

Allt är ju rätt stökigt just nu skulle man ju lugnt kunna säga. Hela världen känns upp och ner. Men det är tur att jag har väldigt fina vänner!!

I onsdags blev det kalkonmiddag med familjen Johansson! Så himla gott och så himla trevligt! Kanske lite mycket vin och en gt. Insåg ännu en gång att jag är värdelös på tp! Men jag är helt ok på att kasta tärning! Tur att vi spelade tjejerna mot killarna så att de andra kunde svara 😉

20131227-152451.jpg

Som av en slump i onsdags när vi spelade för fullt så hörde gulliga Cissi av sig och sa att hon hade en soffa över!! Hur bra? Sjukt bra!

Så igår tog jag och Josse oss en sväng via Ikea ut till Hägersten och fick med oss soffa, matta och soffbord hem! Härligt!

Fick också en antennsladd av pappa Johansson så igår blev det en lite fixar kväll så nu har jag både en soffa, en tv att titta på och ett bord att ställa vinglaset på! Sjukt härligt! Nu ska jag bara köra en ordentlig dag i tvättstugan och hetstvätta alla mina kläder och sedan blir det skumpa och garderobfix med Josse! Härligt! Snart är lägenheten ett hem igen! Så nu får vem som helst komma och hälsa på!

Lite tavlor ska upp och lite foton ska skrivas ut men sen så!

Nu ska jag snart slänga mig på tåget för att äta en trevlig middag och dricka vin! Mamma är stalledräng och det ska bli sjukt trevligt!

20131227-153416.jpg

20131227-153423.jpg

20131227-153429.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s