Gott slut

Imorse hängde jag, Anna och Inez i stallet och fixade med hästarna och allt som hör till. Planen var att rida lite men när det började regna någon form av is i sidvind gav vi upp och bestämde oss för att dra ut lite senare.

När vi lämnat Anna vid tåget hade regnet lagt sig så jag och Inez hämtade in Elmer och Bullen. Tanken var att longera Elmiro och sen rida ut en sväng på Pizza och Bullen men tji fick vi. Det var stenhårt och svinhalt ute och det gick fan inte att longera någonstans, jag var inte speciellt sugen på att dra med mig Inez och hästarna ut på skridskotur i skogen heller.

20131231-140102.jpg

Istället ryktade Inez båda hästarna ordentligt och Bullen fick stå med spikmattan en stund, precis som Elmer imorse. Körde en ny tvätt med skydd och hängde upp de rena på tork innan det var dags att rulla hemåt. Hoppas på lite mjukare underlag imorgon annars får det fan bli ridhuset.

/Josse

20131231-140315.jpg

20131231-140322.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s