Svek ridningen

Fick med mig Josse till stallet och vi var rätt pepp på att rida och jag såg fram en mysig tur ute men när det typ kom småspik från himmelen och klockan närmade sig 20 så var det väldigt lätt att kasta in handduken.

Tur att världens bästa Cissi red hästarna igår så att jag med gott samvete kunde låta dom vila idag! Vad skulle jag göra utan mina bästa medhjälpare och kompanjoner!

Så jag och Josse städade upp lite i stallet, drack kaffe och te, gjorde höpåsar, ringde lite samtal och planerade lite inför helgen!

Tyvärr ser det lite mörkt ut inför helgens bravader då vädret ser ut att ställa till det. Och när det väl kommer till kritan så är det ju inte värt att varken offra oss själva, hästen eller fordonen. Jätte tråkigt såklart! Men vi får se! Allt hålls öppet tills imorgon!

Då det blev en rätt tidig kväll och jag var hemma redan vid 21, så nu ligger jag på soffan, äter nötter och dricker bubbel. Hör inte till vanligheterna men jag tyckte att jag var värd det!

Imorgon tar bästa Cissi morgonstallet då jag har lite möten och avstämningar och så på jobbet som allt måste vara klart innan lunch så jag har lite att stå i!

20140130-222012.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s