Det finns inget dåligt väder. Bara dåliga kläder.

Vågar knappt skriva rubriken då jag ställde in helgens träning just på grund av vädret! Tack och lov hade det inget med kläderna att göra!

Vi klädde på oss för strid, munderade från topp till tå såväl vi som hästarna och sedan tog vi oss en tur förbi Stockholm vatten.

Blev enbart trav då jag inte riktigt litade på underlaget och hästarna fick trots sulor styltor.

Mysig tur trots allt på laddade hästar. Kan väl inte påstå att de visade upp sig från sin bästa sida… Mötte Lina och Marie i skogen också så vi hade sällskap en bit. Kul att träffas och snacka lite skit!

20140201-003622.jpg

Väl hemma sedan blev det en lugn fredagskväll med ridsport och en kanna te! Nu har jag precis bytt ut att sova på sovan mot att krypa ner i sängen! Skönt! Snart väntar en ny dag!

20140201-003817.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s