Goda råd är dyra

Man ska omge sig av människor man litar på och som betyder mycket för en och en som betyder mycket för mig och är ovärderlig för mig är Gola!

Jag kan ringa henne om allt, fråga om allt och hon svarar alltid vist!

Det är så himla skönt att ha sin alldeles egna veterinärassistent ett knapptryck på mobilen bort!

Så skönt att kunna rådfråga om allt! Konstiga svullnader på benen, en bulle som kissar konstigt, avmaskning, vaccinering, tänder, halsundersökning, ultraljud, hovbölder eller hältutredningar eller vad det nu kan vara! Jag får alltid super proffsig hjälp och alltid en tid om jag behöver!

Tack för allt du har lärt mig och för att du är en del av mitt liv ❤️

20140131-220022.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s