Lite fint

Något jag måste beställa och som jag tipsat om förut är träns och sadelhängare från Embellished Stables!

Dom är verkligen så sjukt fina!! Och det skulle se så proffsigt ut utanför hästarnas boxar när vi är ute på äventyr!

20140227-224920.jpg

20140227-224927.jpg

Apropå äventyr så är nästan allt packat och i helgen väntar äventyr! Imorgon ska jag dejta Malin och vi beger oss söder ut! Ska bli riktigt roligt! Men mer om det sen så att ni har något att läsa om imorgon också!

20140227-225154.jpg

Och ett sista tips för kvällen! Denna snygga tröja! Hur stort är vill ha begäret?! Typ jätte stort om ni frågar mig! Tror att den skulle passa mig alldeles utmärkt!

20140227-225419.jpg

Nu ska jag titta på dumma mig för typ femtioelfte gången! Its so fluffy i’m gonna die. Haha jag dör för att det är så roligt! Sov gott!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s