Blåst ur

Idag tog jag ner prinsessan och lät henne blåsa ur på galoppbanan. Blev 4 varv trav och därefter 2 varv hack, ett åt varje håll och därefter lät jag henne gå två varv åt varje håll! Och hon gick i hand enda till sista varvet då blev hon lite matt. Men är ändå nöjd med hennes grudflås så här precis i början på året! Travade sen en halva och skrittade hemåt och hon var nere i puls fort!

Härlig morgon om än lite kylig!

20140228-112441.jpg

20140228-112450.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s